Συναυλία τζαζ με το σχήμα DIMI-trio στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου την Δευτέρα του Πάσχα

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μια συναυλία τζαζ μουσικής από το μουσικό σχήμα DIMI-trio ανοίγει η αυλαία των προβολών στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture, για τον μήνα Μάιο.

Την online πρεμιέρα της συναυλίας μπορείτε να παρακολουθήσετε την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο  https://youtu.be/32DKqz0lwrQ , ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή θα παραμείνει διαθέσιμη, On demand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε».

Με αφετηρία του την παράδοση της αμερικανικής τζαζ, το μουσικό σχήμα DIMI-trio δημιουργεί το δικό του ήχο, προσθέτοντας μια γεύση της ελληνικής τους καταγωγής.  

Οι DIMI-trio είναι: Βίκτωρ Τσιλίμπαρης (Πιάνο), Γρηγόρης Θεοδωρίδης (Κοντραμπάσο), Δημήτρης Κουτάντος (Τύμπανα)

Ηχογράφηση: Πρατικάκης Γιάννης, Τσαντηράκης Μάνος • Φωτισμός: Στέφανος Κούκας • Κινηματογράφηση, μοντάζ: Νίκος Σίμος • Μίξη, mastering: Groove Studio • Οργάνωση παραγωγής: Πρατικάκης Γιάννης

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Ψηφιακό Φεστιβάλ “Τέχνη Καθ’ Οδόν” 2020

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Kηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», τον Αύγουστο του 2020.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ: https://youtu.be/RIxPuuMTP1Y

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2Ym3OSb

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...