Κοντά στους μαθητές ο Λευτέρης Αυγενάκης -Μοίρασε αθλητικό υλικό στα Δημοτικά Σχολεία στις Άνω Ασίτες και στις Βούτες

by ELENH STATHOGLOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολείαστις Άνω Ασίτες και στις Βούτεςεπισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σκοπός των επισκέψεων του Υφυπουργού σε ολιγοθέσια Σχολεία του νομού Ηρακλείου, οι οποίες ξεκίνησαν χτες με εκείνα στις Καμάρες και στον Κρότο και θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα,είναι η παράδοση αθλητικού υλικού που κατέχει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, μέσω διάθεσης από το πρόγραμμα «BeActive» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης μοίρασε στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στις Άνω Ασίτες, αλλά και σε εκείνο στις Βούτες, τα οποία συστεγάζεται με τα Νηπιαγωγεία τους,μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ), στρώματα γυμναστικής, στεφάνια για μπασκέτες και φιλέ για βόλεϊ.

Έπαιξε μαζί με τα παιδιά, συζήτησε και τους είπα ότι πρέπει να συνδυάζουν, όσο καλύτερα γίνεται, τα μαθήματά τους με την άθληση. Να προσπαθούν συνεχώς και θα δουν ότι μέσα από τον αθλητισμό θα βελτιώνονται και θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε, παρά τις όποιες παροδικές δυσκολίες και τα εμπόδια. Θα μάθουν να συνεχίζουν να βάζουν στόχους και να κυνηγάνε να τους πετύχουν, για να βάζουν μετά υψηλότερους. Για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού συνόδευαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης.

Στις Άνω Ασίτεςυποδέχτηκαν τον κ. Αυγενάκηο Πρόεδρος της Κοινότητας, Βαγγέλης Πιπεράκης, ο Διευθυντής του Σχολείου, Μιχάλης Κοτρώτσος, εκπρόσωποι του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κάτοικοι του χωριού.

Στις Βούτες τον καλωσόρισανο Πρόεδρος της Κοινότητας, Χαράλαμπος Αλογδιανάκηςκαι ηΔιευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Σοφία Πάγκαλου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...