Πρόγραμμα ταινιών ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Τελευταία Ενημέρωση:

 Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

Η ΡΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ –Πριν πολλάχρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράια, μια νέα πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία:ΤζόελΚρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Σάββατο&Κυριακή).

TOM&JERRY (Μεταγλωττισμένο)

Είδος:ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ/ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Μία από τις πιο αγαπημένες έχθρες της ιστορίας αναβιώνει, όταν ο Τζέρι καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του ‘γάμου του αιώνα’, αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον Τομ, ώστε να τον ξεφορτωθεί. Το επακόλουθο κυνηγητό γάτας και ποντικού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, τον γάμο και το ίδιο το ξενοδοχείο.

Πρωταγωνιστούν:ΚλόιΓκρέιςΜόρετζ, Μάικλ Πένια, ΚόλινΓιοστ

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία:ΤζόελΚρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Σάββατο&Κυριακή).

ΚΡΟΥΕΛΑ

Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ –Η Estrella, ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της PunkRock. Είναι μία ταλαντούχα νέα, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Μια μέρα, η αισθητική της Estrella γίνεται αντιληπτή από μία γυναίκα-θρύλο της μόδας. Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να αγκαλιάσει την σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα της…

Πρωταγωνιστούν:Έμμα Στόουν, ΈμμαΤόμπσον, ΜάρκΣτρόνγκ

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Γκιλέσπι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 (Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη).

Σάββατο και Κυριακή στις 22:30.

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ

Είδος:ΘΡΙΛΕΡ –Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούνδεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Πρωταγωνιστούν:Έμιλι Μπλαντ, ΚίλιανΜέρφι, ΜίλισεντΣίμοντς, ΝόαΤζουπ, ΝτζιμόνΧουνσού

Σκηνοθεσία:Τζον Κραζίνσκι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ 2: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ –Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια. Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία:ΤζόελΚρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Πέμπτη&Παρασκευή).

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Φέρν πακετάρει το αυτοκίνητο της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’ οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδαChloéZhao, «Η Χώρα των Νομάδων» που βραβεύτηκε με 3 βραβεία Όσκαρ 2021: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Πρωταγωνιστούν: Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Ντέιβιντ Στρατχέιρ, Λίντα Μέι

Σκηνοθεσία:ΧλόεΖάο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη).

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...