Σοκάρουν τα ευρήματα στο κινητό του 35χρονου κτηνοτρόφου

Petite Perle 300×250

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο κτηνοτρόφο στην Κρήτη που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης, καθώς οι Αρχές εντόπισαν  καθώς μετά τη σύλληψή του η έρευνα στο κινητό του αποκάλυψε ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Οι αρχές εξετάζουν τις περιπτώσεις 40 ανήλικων κοριτσιών από όλη την Κρήτη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έπεσαν κι αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 35χρονο, που κατηγορείται ήδη για τον βιασμό μιας 14χρονης.

Η κατάθεση της 14χρονης μαθήτριας από την Κίσαμο Χανίων είναι σοκαριστική. «Με παγίδευσε, είχε ψεύτικο προφίλ με άλλη φωτογραφία. Αντιστάθηκα στα χέρια του, αλλά με απειλές και βία με αποπλάνησε. Συνέχιζε να με εκβιάζει με βίντεο. Ζούσα έναν εφιάλτη. Εχει παρασύρει και άλλα κορίτσια», ανέφερε η ανήλικη . 

Τα στοιχεία του 35χρονου κτηνοτρόφου Αντώνη Βεστάκη δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, ενώ είχε ήδη κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χανίων.

Συνολικά για τη δράση του με θύματα ανήλικες, ο 35χρονος κτηνοτρόφος, κατηγορείται για οκτώ αδικήματα: παραγωγή και κατοχή πορνογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων σε βαθμό κακουργήματος, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, βιασμό κατ' εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση, απόπειρα παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση, απειλή κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού-ηλεκτρονικού μέσου, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών. «Είμαι αθώος, δεν έκανα τίποτα…», ισχυρίστηκε ο Αντ. Βεστάκης ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.  

 Ο  συνήγορος του κτηνοτρόφου, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, δεν θέλησε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ