10.000 αριστερές στροφές στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας και το έγκλημα συνεχίζεται

Petite Perle 300×250

Τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της Φωνής του Μαλεβιζίου

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Ένα συγκλονιστικό στοιχείο παρέθεσε η δημοτική σύμβουλος Εύη Αποστολάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας, θέλοντας να του δείξει την αναγκαιότητα του έργου για  την περιοχή.

Αναφέρθηκε σε μια συνάντηση που είχε γίνει το 2015 στην Αθήνα, με τον τέως δήμαρχο Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη, και την ίδια,  στο γραφείο του κ. Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη που τότε  ήταν υπουργός Υποδομών. Για να πείσουν  για την αναγκαιότητα του έργου είχαν δείξει ένα βίντεο, το οποίο είχε καταγράψει 10.000 αριστερές στροφές πάνω στο σημείο σε μια μόνο εβδομάδα!

-«10.000 αριστερές στροφές σε μια εβδομάδα;» επανέλαβε με έκπληξη ο κ. Κεφαλογιάννης ακούγοντας αυτόν τον πραγματικά τρομακτικό αριθμό.

Νωρίτερα ο δήμαρχος είχε κάνει λόγο για ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού χαρακτηρίζοντας το σημείο και όχι καθ΄ υπερβολή "αιματοβαμμένο".

Λίγη ώρα πριν την επίσκεψη των επισήμων στο σημείο η Φωνή του Μαλεβιζίου έγινε μάρτυρας άλλη μιας εγκληματικής συμπεριφοράς επί του ΒΟΑΚ, στο ίδιο πάντα σημείο με έναν οδηγό να κάνει ξανά αριστερή στροφή αυτή την φορά από την άλλη πλευρά.

Το όχημα βγήκε από την πρώτη έξοδο της Αγίας Πελαγίας με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο.

Λίγα μέτρα πιο κάτω επιχείρησε και έκανε αριστερή στροφή πάνω στην εθνική οδό για να μπει ξανά στον πρώτο κόμβο της Αγίας Πελαγίας και να γυρίσει πίσω.

Όσοι δρόμοι και να γίνουν αν δεν αλλάξει η οδική συμπεριφορά δεν θα αλλάξει τίποτα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ