Συνεχίζονται οι δράσεις του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το ντεμπούτο της έκανε χθες, 3 Αυγούστου 2021 στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο της ετήσιας Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, η ομάδα δράσης STARTUPCITIES HERAKLION  που συμμετέχει στην πρωτοβουλία «GlobalStartupcitiesinitiative», της MariyaGabriel, Επιτρόπου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της ομάδας αυτής που αποτελείται από τους Εβελίνα ΜπάκινταInnovationStrategyOfficer, Γιώργο Παπαμιχαήλ  Διευθυντή Επιχειρηματικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης του ΙΤΕ, Δημήτρη Κουτσιούλη (PhD) in Innovation, Science and  Technology, Εμμανουέλα Παπαματθαιάκη (MSc) PoliticalScience& European Policy και Μαρία Πιτσάκη (ΜΑ) Translation είναι να ενεργοποιήσει τους πολίτες της Κρήτης ώστε να συμμετέχουν πιο ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητας στη γειτονιά τους, από όπου και θα γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες ως λύσεις σε μορφή Startups.

Η συντονιστική επιτροπή δρα υπό την ομπρέλα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και όπως χαρακτηριστικά είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Πιτσικάκη, αγκαλιάσαμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάει από μία μεγάλη γυναίκα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μαζί θα δουλέψουμε για την επιτυχία της. Ήδη έχουμε δρομολογήσει νέες παρουσιάσεις το τριήμερο των εκδηλώσεων για την ημέρα Τουρισμού το Σεπτέμβριο στο Γάζι.

Την εκδήλωση, την οποία στήριξε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, χαιρέτισε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα Γιώργος Αλεξάκης.

Μαζί ήταν η Ελπίδα Βαμβακά με την ομάδα Homodigitalisπου ευαισθητοποιούσε τον κόσμο για την σημασία των προσωπικών δεδομένων.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από το συγκρότημα «Κανένας χωρίς φαγητό».

Απόψε οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την παρουσίαση πρότυπου ψηφιακού εκθετηρίου προώθησης των Κρητικών χειροτεχνικών προϊόντων και Κρητική Βραδιά με τους Αντώνης Τουπάκης λύρα, Κώστας Σκουτελης – Νίκος Ηλιάκης λαούτα, Αντώνης Γεωργιλαδάκης κρουστά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...