ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ: Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι – Έκλεισαν τον δρόμο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Petite Perle 300×250

Ρεπορτάζ: Λίτσα Τσαντηράκη

"Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Φωνάζουμε χρόνια για αυτόν τον δρόμο. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Κανείς δεν έσκυψε στο πρόβλημα μας. Το γνώριζαν όλοι ότι στο Πολύδροσο γίνονται κόντρες. Δεν έκαναν τίποτα. Ούτε ο Δήμος, ούτε η Αστυνομία. Ως εδώ! Δεν μπορούμε να θρηνήσουμε κι άλλα νέα παιδιά", δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Πολύδροσου που μαζί με δεκάδες παιδιά έκλεισαν πριν λίγη ώρα τον δρόμο στο Πολύδροσο.

"Εμείς μόνοι μας θα σώσουμε τα παιδιά μας. Δεν περιμένουμε κανέναν…" είπαν οι γονείς αδυνατώντας ακόμη να πιστέψουν τον τραγικό θάνατο των δύο νέων παιδιών, του Ματθαίου και του Έρντι.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων.

Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου έπειτα από το τροχαίο που είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα πάλι στο ίδιο σημείο με τραυματίες πάλι νερά παιδιά.

Στο σημείο βρίσκονται και δεκάδες παιδιά που για ακόμη ένα βράδυ αποχαιρετούν τους φίλους τους…

Στο Πολύδροσο όπως κάθε βράδυ και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταύρος Λουλαδάκης.

Ο πρόεδρος στις συγκλονιστικές δηλώσεις που ακολουθούν είπε μεταξύ άλλων στα συγκεντρωμένα παιδιά:

Πάμε όλοι μαζί μήπως καταφέρουμε να σώσουμε άλλες ζωές… Δεν προλάβαμε αυτό που θέλαμε από 2 Αυγούστου… Πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε ότι αυτό που έγινε σήμερα να μην το ξαναζήσουμε… Δεν είναι λύση τα σαμαράκια και τα 30 χλμ… Πρέπει όλοι μαζί να τα καταλάβετε. Τα 30 χιλιόμετρα πρέπει να το βάλετε στο μυαλό σας… Σώστε τον εαυτό σας… Όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε…

Ωστόσο, από χθες στο σημείο βρίσκονται δεκάδες παιδιά που θρηνούν και λένε το αντίο με τον δικό τους τρόπο…

Ας μείνουν αυτές οι εικόνες χαραγμένες στο μυαλό τους έτσι ώστε ο Ματθαίος και ο Έρντι να είναι τα τελευταία θύματα και καμία οικογένεια να μη ξανανιώσει αυτόν τον πόνο… Φτάνει πια…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ