Δήμαρχος Αρκαλοχωρίου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Μαλεβιζίου (video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Βαθιά συγκινημένος από τη συμμετοχή του κόσμου και την αλληλεγγύη του Μαλεβιζίου εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης στην Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

«Υπάρχει μία καταστροφή ανυπολόγιστη και τεράστια… Έχουν βγει ακατάλληλες 3 χιλιάδες κατοικίες. Καταλαβαίνετε τι πόνος σημαίνει αυτό…» δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης.

Και συνέχισε «Δεν είναι μόνο το Αρκαλοχώρι που έχει υποστεί ζημιές, Είναι και τα χωριά. Το Αρκαλοχώρι έχει υποστεί τη μεγαλύτερη. Η μισή πόλη, ειδικά η παλιά πόλη  δεν υπάρχει ούτε ένα σπίτι όρθιο. Ούτε ένα από το παλιό Αρκαλοχώρι τίποτα…»

Ο κ. Φραγκάκης ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του.

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί βλέπω τον κόσμο. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους. Τους Συλλόγους, τους φορείς, την Εκκλησία, τον Δήμο. Θα ‘θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, γιατί ό,τι άλλο και να πω θα είναι φτωχό μπροστά σε αυτό που βλέπω αλλά και σε αυτό που ζούμε».

Τέλος, ο Δήμαρχος μίλησε για το μεγάλο στοίχημα που έχουν δώσει «να μην αφήσουμε τη μεγαλύτερη κωμόπολη που υπάρχει στο νομό Ηρακλείου να μαραζώσει. Αυτή τη στιγμή είναι μια νεκρή πόλη… μια πόλη φάντασμα».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...