Στα δικαστήρια ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Petite Perle 300×250

Ο 35χρονος προπονητής κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να προσεγγίζει ανήλικες 

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12.20 το μεσημέρι της Τρίτης ο 35χρονος προπονητής τένις προκειμένου να απολογηθεί για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, το 2015 και το 2020.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή σε σύλλογο της Αττικής, ενώ τη χρονική περίοδο όπου τοποθετούνται οι εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων, οι κοπέλες ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

O 35χρονος προπονεί επί σειρά ετών εκατοντάδες παιδιά σε διάφορα γήπεδα των δυτικών και βορείων προαστίων της Αθήνας, με τους γονείς να είναι ανάστατοι. Ο προπονητής κρατείται στη ΓΑΔΑ και τα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στις 12.15 στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Ο συλληφθείς περιγράφεται ως ένας δραστήριος προπονητής, ο οποίος ανέπτυσσε καλές σχέσεις με τους γονείς και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικότερα, όσον φορά στη δράση του, από την κατάθεση μαθήτριάς του προκύπτει ότι σύναψε σχέση μαζί της το 2015. Τότε, η αθλήτρια τένις ήταν 15 ετών, ενώ σήμερα είναι 21 ετών. Ο 35χρονος φέρεται να εκμεταλλευόταν την επαγγελματική του θέση, ως προπονητής τένις, για να προσελκύει ερωτικά ανήλικα κορίτσια που πήγαιναν στο τένις κλαμπ στα βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας για να μάθουν τένις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένα δεύτερο κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 15 ετών, καταγγέλλει ότι σύναψε ερωτική σχέση με τον 35χρονο το 2019, όταν δηλαδή ήταν μόλις 13 ετών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι για κάποιο χρονικό διάστημα ο προπονητής τένις να είχε παράλληλη σχέση με τις δύο ανήλικες.

newsbomb.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ