Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψηφίζουν για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος στο δημαρχείο στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών του ΚΙΝΑΛ στο χώρο του Δημαρχείου στο Γάζι για τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος .

Για την ψηφοφορία υπάρχει ένας ειδικός χώρος στο προαύλιο του Δημαρχείου και μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εντός , που μπορεί ο κάθε ψηφοφόρος καταβάλοντας το αντίτιμο των 3 ευρώ να ψηφίσει το υποψήφιο αρχηγό της αρεσκείας του .

Από το πρωί έχουν ψηφίσει πάνω από 200 φίλοι του κινήματος και αναμένεται να υπάρχει μεγάλη προσέλευση μέχρι τις 7 , που κλείνουν οι κάλπες .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις του κινήματος καθώς το μέλλον του κινήματος εξαρτάται και ο κόσμος είναι αισιόδοξος για έναν νέο ξεκίνημα , όπως τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ που το κόμμα ήταν στις πρώτες επιλογές των φηφοφόρων .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει συμμετοχή και από την νεολαία της περιοχής αλλά …. διακρίναμε άτομα που δεν ανήκουν στο χώρο του κινήματος με ότι αυτό συνεπάγεται .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το ΚΙΝΑΛ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που θέλουν μια νέα αρχή για τον τόπο και δεν τους εκφράζουν πλέον τα κόμματα της κυβέρνησης και τις αντιπολίτευσης .

Οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη να συμμετέχουν στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος. Η επιτροπή διοργάνωσης των εκλογών ανακοίνωσε ότι κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Ο κάθε υποψήφιος από τους έξι που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος έχουν διαφορετικές στρατηγικές, προτάσεις και προσεγγίσεις σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, αλλά και σε ό,τι αφορά το θέμα των συνεργασιών που ενδεχομένως να προκύψουν μετά τις εθνικές εκλογές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ