Έτοιμος για την νίκη απόψε ο Ολυμπιακός στο Φάληρο με τον Άρη (19.30)

Petite Perle 300×250

Το δώρο της ΑΕΚ θέλει να ξετυλίξει απόψε (19:30, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόνο το τρίποντο.

Το κίνητρο είναι μεγάλο στο σημερινό ματς, καθώς με νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Ολυμπιακός θα απομακρυνθεί 8 ολόκληρους πόντους από τη δεύτερη ΑΕΚ, που γκέλαρε στην Τρίπολη.

Ύστερα από 12 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Άρης είναι στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και πηγαίνουν στο Φάληρο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θετικό σερί νικών στο φετινό πρωτάθλημα με 7 συνεχόμενες νίκες.

Η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, ενώ την Πέμπτη ηττήθηκε στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τους πάντες στη διάθεσή του.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σούντγκρεν, ενώ εκτός έμεινε και ο Καμαρά, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ