Στο τέλος έχασε τη νίκη με Άρη ο ΟΦΗ 1-1(βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ κρατούσε μια νίκη… χρυσάφι μέχρι το 89ο λεπτό, ωστόσο ο Άρης με πέναλτι ισοφάρισε μένοντας έτσι οι δύο ομάδες στο 1-1.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο, αφού οι δύο ομάδες προστάτευαν την άμυνα τους, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί κατά κύριο λόγο να επιτεθεί από τα "φτερά" και τον Άρη να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης,  ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ, ο Βούρος πήρε την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Πασαλίδης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε οργανώσει άριστα την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να "κλειδώσει" τα ατού του Άρη, που δεν απείλησαν σε καμία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου την εστία του Επασί.

Μάλιστα ο ΟΦΗ είχε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Γκαγιέγος στο 44ο λεπτό, βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα, όμως το σουτ του το έδιωξε ο τερματοφύλακας των "κιτρινόμαυρων".

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν καλά στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 49ο λεπτό για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ και ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα στην γωνία του.

Ο Άρης στην συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Επασί, αφού η αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ ήταν εξαιρετική.

Μάλιστα ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 68ο λεπτό όταν ο Λάμπρου πήρε την μπάλα από τα αριστερά σύγκλινε προς τα μέσα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ κρατούσε με περισσότερη ευκολία το υπέρ του σκορ, αφού ο Άρης δεν μπορούσε να απειλήσει παρά μόνο από στατικές φάσεις, οι οποίες δεν ανησύχησαν τον Επασί.

Ο Άρης στο 89ο λεπτό από το πουθενά βρήκε γκολ ισοφάρισης, όταν ο Μπαλογιάννης ανέτρεψε τον Ιτούρμπε μέσα στην περιοχή με τον Παπαπέτρου να καταλογίζει πέναλτι και τον Μπρούνο Γκάμα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης(λ.τ. 63′ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Λάμπρου(81′ Στάικος), Βούρος, Γαγιέγος, Τοράλ(70′ Καμάου), Μεγιάδο, Καστάνιος(70′ Φαν Ντάινεν), ντε Γκουζμάν, Μπαλογιάννης.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα(46′ Λούμορ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο(80′ Ματίγια), Εντιαγέ(λ.τ. 21′ Μαντσίνι), Σάσα, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία(λ.τ. 35′ Ιτούρμπε, Καμαρά(80′ Μάνος).

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ