Επιστροφή στις νίκες με εξάρα για τον ΠΑΟΚ!!! (pics)

Petite Perle 300×250

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ που διέλυσε με 6-0 τα Δειλινά στον Κρουσώνα. Σε ένα παιχνίδι με πολύ κρύο και αρκετή βροχή ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίρνοντας εύκολα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στο 11' ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να κάνει το 1-0 με πλασέ του Κενδριστάκη μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης κέρδισε τη κόντρα με τον Μεντουδάκη, βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα και αντί να κόψει τη μπάλα δίπλα του στον Ανωγειανάκη που ήταν σε κυριολεκτικά κενή εστία προτίμησε να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο και άουτ.

Στο 15' ο Μαραθιανός με πλασέ σκόραρε αλλά ο Ανωγειανάκης που του έκανε την πάσα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 29' ο Μαραθιανός ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή κύριο Μαυραντωνάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανωγειανάκης που έκανε το 2-0.

Στο 35' ο Κενδριστάκης έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 37' ο Μαραθιανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του και πάλι ακυρώθηκε αφού ήταν σε θέση οφσάιντ. Από την εκτέλεση του οφσάιντ και άλλο ένα λάθος από τα Δειλινά, ο Μαραθιανός έκλεψε τη μπάλα, σούταρε και έκανε το 4-0.

Στο 41΄ο Κενδριστάκης από τα 25 μέτρα πήγε να αιφνιδιάσει τον Ροδουσάκη με ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο και άουτ.

Στο 55' ο Μπαμπουλάκης μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά με τη μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο αλλά στην επαναφορά ο Ξηρός με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Στο 72' ο Μπαμπουλάκης έβαλε σίγουρα το γκολ της αγωνιστικής αφού περίπου λίγο μετά το κέντρο και αρκετά αριστερά εξαπέλυσε μία φωτοβολίδα στέλνοντας τη μπάλα με τρομερή ταχύτητα στα δίχτυα για το τελικό 6-0.

Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γεωργιόυ, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Πύλιος, Ζαρκαδούλας, Παπαδιός(61' Τσενάϊ), Σκούφος, Μαγάκης, Κενδριστάκης(43΄ λ.τ. Ξηρός), Μαραθιανός(72' Λουλεμέγια), Ανωγειανάκης(61' Ρομπάκης)

Δειλινά: Ροδουσάκης, Δρακωνάκης, Χεράκης, Μεντουδάκης, Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Κλίνης, Ορφανός(81΄ Κούκος Μ.), Λαυρεντίου, Κεφαλούκος(70΄Ζησιμόπουλος), Βαρούχας(70΄ Τσικανδυλάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ