Καμένα Βούρλα: Ασθενής με Covid-19 απειλούσε να σκοτώσει μητέρα και αδελφό

Ο 49χρονος αδερφός του δράστη τηλεφώνησε στην Αστυνομία – Τα θύματα δεν υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και έτσι  δεν συνελήφθη.

Η καραντίνα λόγω της ασθένειάς του από Covid-19 «χτύπησε» στα νεύρα έναν 42χρονο, ο οποίος τα έκανε γυαλιά- καρφιά στο σπίτι του στα Καμένα Βούρλα, όπου κλειδαμπαρώθηκε και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα του, αλλά και τον αδελφό του αν τολμούσε να επέμβει.

Οι αστυνομικοί το τοπικού τμήματος κινητοποιήθηκαν το πρωί των Θεοφανίων μετά από τηλεφώνημα του 49χρονου αδελφού του δράστη, ο οποίος είχε βρει κλειδωμένη την πόρτα του σπιτιού όταν επέστρεψε από το φαρμακείο όπου πήγε για να αγοράσει φάρμακα για τον 42χρονο. Στο μεταξύ, εκείνος έσπαζε πιάτα και ποτήρια, βρίζοντας και απειλώντας τον αδελφό και τη μητέρα του.

Ο κορωνοϊός εμπόδιζε τους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι και να ακινητοποιήσουν τον εκτός εαυτού 42χρονο. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις μαζί του έγιναν εκ του μακρόθεν, ώσπου τελικά ηρέμησε και άνοιξε την πόρτα στον αδελφό του. Μητέρα και αδελφός δεν θέλησαν να υποβάλουν μήνυση κατά του 42χρονου κι έτσι δεν συνελήφθη, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: protothema

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ