Ναδάλ για υπόθεση Τζόκοβιτς: «Το Australian Open θα υπάρχει με ή χωρίς αυτόν»

Τελευταία Ενημέρωση:

Για άλλη μία φορά ο Ράφαελ Ναδάλ τοποθετήθηκε για την υπόθεση Τζόκοβιτς, όσον αφορά τουλάχιστον το σκέλος του Australian Open.

O Ισπανός τενίστας τόνισε ότι κανένας τενίστας δεν είναι υπεράνω του τένις και του τουρνουά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτό θα συνεχιστεί είτε παίζει ο Τζόκοβιτς, είτε όχι.

«Αυτό που έχω να πω ξεκάθαρα είναι πως ο Τζόκοβιτς είναι από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία. Αλλά δεν υπάρχει κανένας τενίστας στην ιστορία που να είναι πιο σημαντικός από ένα τουρνουά τένις. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, για να έρθουν νέοι. Κανείς, ούτε ο Ρότζερ, ούτε ο Νόβακ, ούτε εγώ ή παλιότερα ο Μποργκ είμαστε πιο πάνω. Το τένις συνεχίζεται και το Australian Open είναι πιο σημαντικό από κάθε παίκτη. Αν παίξει καλό θα είναι. Αν όχι το τουρνουά θα είναι πάλι σπουδαίο. Με ή χωρίς αυτόν. Αυτή είναι η γνώμη μου» είπε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς Αυστραλών τενιστών, ο Αλεξ Ντε Μινόρ ήταν κι αυτός ξεκάθαρος για την άποψή του για τον Τζόκοβιτς.

«Όταν έρχεσαι στη χώρα, κι αυτό ισχύει για όλους τους τενίστες, πρέπει να είσαι διπλά εμβολιασμένος. Ηταν στο χέρι του, είναι δική του επιλογή, δική του κρίση»…

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...