All Star Game: Ο Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε ψήφους στην Ανατολή

Petite Perle 300×250

Γνωστά έγιναν και τα αποτελέσματα της τρίτης καταμέτρησης για το All Star Game του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε ψήφους στην Ανατολή με 5.124.925 πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ που συγκέντρωσε 5.496.513.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε πρώτος σε όλο το ΝΒΑ με 6.927.449, αφήνοντας δεύτερο στη Δύση τον Στεφ Κάρι που έχει 4.132.522. Πριν λίγες ώρες ο Greek Freak βρέθηκε στο Νο.24 του Athletic για τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας.

Πάνω από 3.000.000 ψήφους έχουν επίσης οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζοέλ Εμπίντ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο απίθανος φέτος Τζα Μοράντ είναι πάνω από τον Λούκα Ντόντσιτς στα γκαρντ της Δύσης, ενώ ο Άντριου Ουίγκινς συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά όντας τρίτος στο frontcourt της Δύσης πίσω από ΛεΜπρόν και Γιόκιτς.

O Kλέι Τόμπσον έχοντας παίξει ελάχιστα μετά την επιστροφή του δεν σταματά να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και είναι τέταρτος στα γκαρντ της Δύσης, έχοντας πίσω του τους Μπούκερ και Πολ των Σανς, ενώ στην Ανατολή ο Τρέι Γιανγκ είναι δεύτερος στα γκαρντ μπροστά από Ζακ ΛαΒίν και Τζέιμς Χάρντεν.

Η ψηφοφορία του κοινού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. Οι ψήφοι του κόσμου θα μετρήσουν κατά 50% για τις βασικές πεντάδες, ενώ από 25% θα πάρουν οι παίκτες και οι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι. Οι προπονητές της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη θα επιλέξουν τους αναπληρωματικούς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ