Λευκορωσία – διαπραγματεύσεις: Το Κίεβο ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός

Άμεση κατάπαυση του πυρός και ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την εκκένωση των αμάχων ζητά η ουκρανική αντιπροσωπεία από τη ρωσική στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε με τους Ρώσους εκπροσώπους» ανακοίνωσε ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι αναρτώντας στο twitter μια φωτογραφία από το «σπίτι του κυνηγού» που βρίσκεται στην περιοχή της Μπρεστ της Λευκορωσίας, στην Μπελαβέσκαγια Πούσα, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία. 

Σύμφωνα με τον Ποντολιάκ, τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Άμεση κατάπαυση του πυρός 2. Ανακωχή 3. Ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την εκκένωση αμάχων από κατεστραμμένα ή συνεχώς βομβαρδισμένα χωριά/πόλεις.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ