Τίμησαν τη Μαρίνα Πετούση για τις επιτυχίες της

Petite Perle 300×250

Μία ξεχωριστή απονομή έγινε κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν των ομάδων που έλαβαν μέρος στο final four του κυπέλλου.

Η ΕΠΣΗ με απόφαση της τίμησε την αθλήτρια των Gerontis Fighters Μαρίνα Πετούση που αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας Taekwondo. Είναι η μοναδική από όλη την Κρήτη, η οποία την ίδια χρόνια κατάφερε να πάρει την εθνική και στα τρία στυλ του kickboxing.

Μάλιστα η Μαρίνα Πετούση, στο επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη των Ιωαννίνων έγινε η μοναδική αθλήτρια από όλη την Κρήτη, η οποία την ίδια χρόνια κατάφερε να πάρει την εθνική και στα τρία στυλ του kickboxing, το kick light, το light contact και το point fighting!

Η Πετούση με βαθμό 2 Dan κατάφερε με πολλή προσπάθεια να φτάσει στον τελικό. Εκεί δίνοντας μάχη, έφτασε στην παράταση και στον νεκρό πόντο μπόρεσε να πάρει την δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο καθώς και το εισιτήριο για την εθνική Ελλάδος (sparring-40kg ).

Το επόμενο διάστημα θα δώσει το παρών σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις τόσο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo στην Τουρκία, όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing στην Ιρλανδία.

Την απονομή στη Μαρίνα Πετούση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ενώ για την αθλήτρια μίλησε ο προπονητής της Γιάννης Γεροντής.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ