Εικαστική και φιλολογική βραδιά στο Λόγω Τέχνης στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

"ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ"ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΩ…ΤΕΧΝΗΣ

Μία βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο και ένα από τα πιο γνωστά του ποιήματα, την "Σονάτα του σεληνόφωτος", την Τετάρτη 18 Μαίου. Μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στο εν λόγω έργο, αποτελεί τον καμβά προβληματισμών για όλα τα σημαντικά της ανθρώπινης ζωής: Τον έρωτα, τη μοναξιά, την ελευθερία, την τέχνη, την πάλη των γενεών και βέβαια την καταλυτική δράση του χρόνου.

Την "Σονάτα του Σεληνόφωτος" θα απαγγείλει ο σπουδαίος ηθοποιός Βαγγέλης Μαστρογιαννάκης. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ποιήματος από την εξαιρετική φιλόλογο και αγαπημένη Χριστίνα Γυπαράκη η οποία θα συντονίσει και την συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Παράλληλα θα υπάρχει προβολή σχετικών εικαστικών έργων, κλασικών και σύγχρονων καλλιτεχνών, ενώ η παρουσίαση θα επενδυθεί μουσικά με την ομώνυμη "Σονάτα υπό του σεληνόφωτος" του Beethoven καθώς και άλλων έργων κλασικής μουσικής για πιάνο.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00- ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10€Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες γι' αυτό κάντε εγκαίρως την κράτηση σας.

Δηλώστε συμμετοχή στο messenger ή στα τηλ. 6948722824 και 2814005828 Θα μας βρείτε στην οδό Μήλου 19 στην Αμμουδάρα (από την γωνία του Πετούση προς το Heaven)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ