Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου που βίαζε την κόρη της συντρόφου του

Petite Perle 300×250

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 35χρονου Γεωργιανού, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ