Σέριφος: Έριξαν κάτι στο ποτό μου λέει η 23χρονη που κατήγγειλε βιασμό από δύο άντρες

Petite Perle 300×250

Γνωστοί στους κατοίκους της Σερίφου φαίνεται να είναι οι δύο άντρες που σύμφωνα με καταγγελία 23χρονης τη βίασαν σε ερημική παραλία του νησιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όλα ξεκίνησαν όταν ετοιμαζόταν να φύγει από το μαγαζί που βρισκόταν μεταξύ 4 και 4μιση.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα, «ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου. Άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε απομονωμένη παραλία».

Πώς έδρασαν οι βιαστές

Οι δράστες, των οποίων τα πρόσωπα έχουν καταγραφεί στις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του μαγαζιού, αναζητούνται ακόμα από τις Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αναζητούνται κι άλλες κάμερες, αφού όλοι μαζί – άγνωστο πώς – κάλυψαν μια διαδρομή 800 μέτρων μέχρι την ερημική παραλία Αυλόμωνας.

Αυτό που προσπαθούν οι αστυνομικοί του νησιού που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι να εντοπίσουν τους δυο άνδρες το συντομότερο δυνατό.

Τα χαρακτηριστικά των δραστών

Η κοπέλα εκτός από την καταγγελία που έκανε στον Αστυνομικό Σταθμό της Σερίφου, προχώρησε λίγη ώρα μετά κι σ ένα story στο Instagram όπου με λεπτομέρειες αναφέρθηκε στο βιασμό της αλλά και στο προφίλ των δύο ανδρών με τον έναν να είναι μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετρίου αναστήματος, λεπτός και αξύριστος.

Εκτιμάται πως οι δράστες εξακολουθούν να βρίσκονται στο νησί, εκτός κι αν πρόλαβαν να φύγουν με ένα από τρία δρομολόγια που έχει καθημερινά από την Σέριφο με προορισμό τον Πειραιά.

Της έριξαν κάτι στο ποτό

Οι δύο άντρες, Πακιστανικής καταγωγής, αφού γνωρίστηκαν με την κοπέλα, στη συνέχεια προσφέρθηκαν να της πληρώσουν και το τελευταίο της ποτό. Σύμφωνα με το θύμα, φαίνεται πως της έριξαν κάτι στο ποτό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δύο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει» ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 23χρονη.

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει

«Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά.

»Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου.

»Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός» ανέφερε η 23χρονη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ