Ο Γιώργος Αλκαίος στις 6 Αυγούστου στο Τεχνόπολις

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, και στο Ηράκλειο, στο Θέατρο Τεχνόπολις, την Δευτέρα 8 Αυγούστου, στις 21.00.

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβαλά, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιωργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

Πληροφορίες:

Συναυλία: Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022

Ώρα έναρξης: 21.00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/giorgos-alkaios-live-2022

Σημεία προπώλησης : Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης

Τιμές εισιτηρίων:  Προσφορά τα πρώτα 500 εισιτήρια 15€

Τιμή προπώλησης 17 ευρώ – Τιμή στο Ταμείο 20 ευρώ / Μειωμένο 17 ευρώ

Related Articles