Λεμεσός: Λήστεψε την λογίστρια σύζυγό του και της άρπαξε τσάντα με 70.000 ευρώ

Petite Perle 300×250

Ο 47χρονος, που έχει συλληφθεί, επιτέθηκε στην 43χρονη, την έσπρωξε σε πεζοδρόμιο και της άρπαξε με βία τη τσάντα που κρατούσε.

Επίθεση δέχθηκε το πρωί, στη Λεμεσό, 43χρονη υπάλληλος λογιστηρίου εταιρείας, με τον επίδοξο ληστή να της αποσπά τσάντα με 70.000 ευρώ. Ανακόπηκε από πολίτη και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 47χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των εισπράξεων εστιατορίου, στο οποίο εργάζεται ως λογίστρια η 43χρονη.

Άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με φούτερπροστατευτική μάσκα και γυαλιά ηλίου, επιτέθηκε στην 43χρονη, την έσπρωξε σε πεζοδρόμιο και της άρπαξε με βία τη τσάντα που κρατούσε.

Το θύμα κάλεσε σε βοήθεια και τότε πολίτης καταδίωξε το δράστη και κατάφερε να τον ανακόψει και να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση περίπου 300 μέτρων.

Περίπολο της αστυνομίας κλήθηκε αμέσως στην περιοχή, και διαπιστώθηκε πως δράστης ήταν ο 47χρονος σύζυγος της 43χρονης, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη της ληστείας.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η σύζυγός του δεν γνώριζε οτιδήποτε και αναγκάστηκε να πάρει τα χρήματα, λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

πηγή: www.iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ