Νέα ημερομηνία για τη φωταγώγηση και το μπαζάρ στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Αναβάλλεται, έπειτα από απόφαση των τοπικών φορέων της κοινότητας Τυλίσου, η Φωταγώγηση του χωριού που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Νέα ημερομηνία για τη Φωταγώγηση της Τυλίσου και το μπαζάρ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου:

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για τη Φωταγώγηση της Τυλίσου. Φυσικά κοντά μας θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, κρύβοντας πολλές εκπλήξεις για όλους! Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ στη κεντρική πλατεία με χριστουγεννιάτικα είδη που ετοιμάσαμε για σας με πολλή αγάπη! Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν για την ανάπλαση της παιδικής χαράς του χωριού μας, γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πολλά! Θα χαρούμε να σας δούμε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στη κεντρική πλατεία του χωριού μας.

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου «Δίκτυννα», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Τυλίσου, Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου, τοπική Κοινότητα Τυλίσου και Ενορία Τυλίσου

Να είστε όλοι εκεί! Πολλές ευχές για καλές γιορτές!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ