Υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο: Σφραγίστηκαν τα γραφεία άλλων 4 Ιταλών στο ΕΚ

Petite Perle 300×250

Υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο: Σφραγίστηκαν τα γραφεία άλλων 4 Ιταλών στο ΕΚ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο με την εφημερίδα La Repubblica να κάνει αναφορά σήμερα σε άλλα 4 ονόματα Ιταλών τα γραφεία των οποίων σφραγίστηκαν.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι σφραγίστηκε το γραφείο της Federica Garbagnati – σήμερα είναι βοηθός της ευρωβουλευτού Alessandra Moretti- η οποία, παρά το γεγονός ότι έκανε ένα ταξίδι στη Ντοχά για να συναντήσει τον υπουργό Εργασίας, ξεκαθάρισε ότι πάντα ψήφιζε για το Κατάρ σύμφωνα με τις υποδείξεις της ομάδας της. Η Garbagnati, ωστόσο, στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Antonio Panzeri.

Ο δεύτερος είναι ο Giuseppe Meroni. Έχει και αυτός παρελθόν ως βοηθός του Panzeri και τώρα είναι στην υπηρεσία της Λάρα Κόμι, νεοεκλεγμένης από τη Forza Italia. Μεταξύ του Comi και του Panzeri, ωστόσο, παρά την πολιτική τους απόσταση, υπήρχε πάντα μια φιλία που γεννήθηκε από ένα κοινό πάθος: το ποδόσφαιρο. Η μία οπαδός της Μίλαν και ο άλλος της Ίντερ, έπαιρναν συχνά μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές αφιερωμένες στο ντέρμπι της Λομβαρδίας.

www.cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ