Με Ανδρέα Ξανθό έκοψε την πίτα στο Γάζι ο Σύριζα Μαλεβιζίου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με κόσμο απο πολιτευτές, μέλη και φίλους του Σύριζα έκοψε την πίτα της η Οργάνωση του Μαλεβιζίου στο μεζεδοπωλείο Έτι και Έτι στο Γάζι.

Κεντρικός προσκεκλημένος ήταν ο Βουλευτής και τέως Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ενώ το παρών έδωσαν και οι τρεις Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης (δέχτηκε τις ευχές για την ονομαστική του γιορτή), Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης, Νίκη Ζερβού, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ανδρέας Παντερής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης.

Ο κ. Ξανθός στην τοποθέτηση του έκανε αναφορά στη Διακυβέρνηση του Σύριζα και τόνισε ότι παρά το ασφυκτικό πλαίσιο που είχε επιβάλλει η Τρόικα κατάφεραν να κρατήσουν όρθια την κοινωνία και επίσης με την πολιτική που εφάρμοσαν έβαλαν στο περιθώριο το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι απολαμβάνει μεγάλη και πρωτοφανή στήριξη από τα μέσα ενημέρωσης και εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα που της ανταποδίδουν με κάθε τρόπο αυτή τη στήριξη.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και τα μέλη του Σύριζα απόλαυσαν τη βραδιά με πολύ πολιτική συζήτηση με τα θέματα της επικαιρότητας και φυσικά με τις Βουλευτικές εκλογές που πλησιάζουν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ