Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του

Petite Perle 300×250

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αλλά και της ξαδέλφης τους που χάθηκαν τόσο άδικα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ξεσπά με τα όσα ακούει για τον σταθμάρχη.

Πριν από λίγες ημέρες, είδαν στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες όπου αναφέρονταν σε σουβλάκια, τράκες και ερωτικού περιεχομένου συζητήσεις.

Όλα αυτά κάνουν τους συγγενείς των θυμάτων να εξοργίζονται ακόμη περισσότερο, γιατί οι άνθρωποι που έπρεπε να φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών είναι τελείως ανεύθυνοι.

Μιλώντας στο STAR και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου, είπε: «Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…Έχω θυμό…Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια – Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα; Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ