Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη κατά την υπογραφή της ανάθεσης του τμήματος του ΒΟΑΚ «Χερσόνησος – Νεάπολη». (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Petite Perle 300×250

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε  ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά την τελετή που έγινε σήμερα στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου για την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης του τμήματος του ΒΟΑΚ «Χερσόνησος – Νεάπολη», παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Κρήτης: 

«Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους της περιφέρειας Κρήτης την ικανοποίηση για την σημερινή υπογραφή, γιατί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης προχωρεί. Προχωρεί μέσα από τη συνεργασία, τη συνέργεια και τη συμπόρευση που είχαμε με το Υπουργείο Υποδομών και θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω το Γιώργο Καραγιάννη γιατί υπήρχαν περίοδοι που είχαμε τις εντάσεις, όμως ένας ήταν ο στόχος να γίνει αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο. 

Πάντα με θετική πρόθεση. Θέλαμε να μπορούμε να σε συμβάλλουμε κι εμείς θετικά ακούγοντας όμως τη φωνή των πολιτών, τη φωνή των δημάρχων όλης της Κρήτης για να μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Εύχομαι, Σύντομα να υπογραφεί και η υπόλοιπη σύμβαση παραχώρησης και εμείς από την πλευρά τη δική μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν με τις απαλλοτριώσεις και θα συμβάλουμε και εμείς, να προχωρήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Να μπορούμε να δούμε αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο, πρώτα για τους κρητικούς και για τους επισκέπτες. Εάν τα  συνδυάσουμε μαζί με το αεροδρόμιο του Καστελίου, μαζί με τις υπόλοιπες υποδομές που γίνονται στο νησί, μαζί όμως και με την ενεργειακή ασφάλεια του νησιού με το μικρό και μεγάλο καλώδιο, η Κρήτη της επόμενης δεκαετίας θα είναι μια άλλη Κρήτη. 

Η Κρήτη, η οποία θα είναι ζηλευτή όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για τη Μεσόγειο και για όλη την Ευρώπη. Καλή επιτυχία»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ