Φρίκη στη Ρωσία: Σκότωσαν και διαμέλισαν το οκτώ μηνών μωρό τους

Petite Perle 300×250

Μια φοιτήτρια ιατρικής και ο σύζυγός της από τη Ρωσία κατηγορούνται ότι διαμέλισαν το οκτώ μηνών μωρό τους.

Το παιδί πέθανε όταν ο πατέρας tτου Yakov Maiboroda κλώτσησε τη σύζυγό του Anastasia κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης οικογενειακής διαμάχης – αλλά χτύπησε το κοριτσάκι, λένε πηγές της ρωσικής αστυνομίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το χτύπημα σκότωσε το παιδί στο διαμέρισμά τους στην πόλη Rostov-on-Don, κοντά στα δυτικά σύνορα με την Ουκρανία.

Οι γονείς στη συνέχεια διαμέλισαν το παιδί χρησιμοποιώντας μαχαίρια και μια ηλεκτρική κρεατομηχανή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Έβαλαν τα υπολείμματα του κοριτσιού σε 13 πλαστικές σακούλες και η γιατρός κάλεσε την αστυνομία για να πει ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Πώς έδρασαν

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού διαπίστωσε ότι το παιδί δεν έδειχνε σημεία ζωής, το ζευγάρι έκρυψε το πτώμα.

Στη συνέχεια, προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν εμπλέκεται σε έγκλημα, η 23χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού ανέφερε στις αρχές την υποτιθέμενη απαγωγή της από άγνωστους δράστες.

Όταν όμως οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμά τους, συνέλαβαν το ζευγάρι ως ύποπτο για φόνο.

Τι εντόπισαν οι Αρχές

Οι τρομοκρατημένοι αστυνομικοί αφαίρεσαν εντόπισαν την ηλεκτρική κρεατομηχανή, μαχαίρια με ίχνη αίματος και 13 σακούλες με ανθρώπινα υπολείμματα.

'Τα υπολείμματα της σορού του παιδιού και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό έγκλημα βρέθηκαν στον τόπο διαμονής τους', ανέφερε η ανακοίνωση της επιτροπής.

Οι γείτονες είπαν ότι υπήρχαν «συνεχείς κραυγές» από το διαμέρισμα μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού πριν από έξι μήνες.

Στο παρελθόν τους είχαν επισκεφθεί οι κοινωνικές υπηρεσίες.

«Την ημέρα της δολοφονίας, ήταν πιο βίαιος από το συνηθισμένο, στη συνέχεια ο θόρυβος και τα κλάματα του παιδιού σταμάτησαν απότομα» ανέφερε ένας μάρτυρας.

Οι γείτονες διαισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι εκείνη τη στιγμή πίσω από τον τοίχο οι γονείς προσπαθούσαν να ξεφορτωθούν το πτώμα της δολοφονημένης κόρης τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ