Ανταπάντηση Σαββάκη στην επιστολή του Τάσου Λιαδάκη

Petite Perle 300×250

Νέα απάντηση στην επιστολή του Τάσου Λιαδάκη  έστειλε ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, με  φόντο την αφαλάτωση.

Η απάντηση του Φίλιππου Σαββάκη έχει ως εξής:

Θα ήθελα πολύ να αντιπαρέλθω το ανάρμοστο ύφος που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, στην προσπάθεια του να απαντήσει στην αποκαλυπτική του ήθους της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου επιστολή μου για τα νερά του Αλμυρού και την μονάδα αφαλάτωσης. 

Όμως, ο κ. Λιαδάκης υπερέβη τα εσκαμμένα. Και, περίπου ισχυρίζεται ότι… "έγραψε ιστορία"! Μόνο που η σελίδα ιστορίας που γράψατε, κ. Λιαδάκη, είναι μαύρη για το Μαλεβίζι και τους Μαλεβιζιώτες, που σήμερα λένε το νερό νεράκι…

Τη φοβερή λειψυδρία που αντιμετωπίζει σήμερα το Μαλεβίζι, ο κ. Λιαδάκης την αποδίδει περίπου εξ ολοκλήρου στην γραφειοκρατία, εξ αιτίας της οποίας δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν την αναγκαία άδεια λήψης (χρήσης) του νερού. Και βέβαια, τους νόμους υποχρεούνται να σέβονται οι πάντες.

Γνωρίζατε όμως, κ. Λιαδάκη, τα πενιχρά βροχομετρικά στοιχεία των δυο τελευταίων περιόδων. Και θα έπρεπε να είχατε προβλέψει πως το Μαλεβίζι θα διψούσε, αν δεν γινόταν έγκαιρη χρήση του νερού από τον Αλμυρό. Δεν είχατε όμως το θάρρος να το αντλήσετε, κι ας είχατε ως δεδομένο ότι οδηγούμασταν στην σημερινή φοβερή λειψυδρία. Η δημοτική αρχή Μαμουλάκη, είχε κατασκευάσει και σας είχε παραδώσει έτοιμη την Μονάδα Αφαλάτωσης, που μάταια περίμενε σε αδράνεια, να αντλήσετε και να της στείλετε νερό του Αλμυρού, για να ξεδιψάσει το Μαλεβίζι.

Φοβηθήκατε, κ. Λιαδάκη και κύριοι της σημερινής δημοτικής αρχής, μην τυχόν σας καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου; Μα, κι αυτό ακόμα αν συνέβαινε, ποιο δικαστήριο θα σας καταδίκαζε για την πρωτοβουλία σας να ξεδιψάσετε τους Μαλεβιζιώτες; Δεν επρόκειτο να σας καταδικάσει κανείς. Σήμερα όμως, σας καταδικάζουν οι δημότες μας, τους οποίους αφήσατε τόσους μήνες χωρίς νερό!

Δυστυχώς, κ. Λιαδάκη, δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να μιλάτε για "λάσπη" που δήθεν σας πετούν. Θα κάνατε καλά να σιωπήσετε, αφού επί των ημερών σας έχετε οδηγήσει τους Μαλεβιζιώτες στην σκληρή  δοκιμασία της λειψυδρίας, και την ΔΕΥΑΜ σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο, αφού μόνο στη ΔΕΗ χρωστάτε σήμερα περί τα 4.500.000 ευρώ.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ