Έρχονται …Χριστούγεννα από σήμερα στο Μαλεβίζι- Ποια χωριά στολίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο

Petite Perle 300×250

Μπορεί η επίσημη φωταγώγηση του δέντρου στο Γάζι να γίνει στις 13 Δεκεμβρίου και να σηματοδοτήσει την έναρξη για το Δήμο Μαλεβιζίου των Χριστουγεννιάτικων δράσεων, ωστόσο οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και φορείς των χωριών ξεκίνησαν να φέρνουν … τα Χριστούγεννα από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αρχή θα γίνει σήμερα  το μεσημέρι στην Τύλισο με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο να αναφέρει στην πρόσκληση του: «Σας περιμένουμε το Σάββατο 2/12/2023 και ώρα 1 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο μας!»

Οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική και χορό.

 

Στη Μονή

Τη  σκυτάλη παίρνει στις 9 το πρωί της  Κυριακής  ο Πολιτιστικός  Σύλλογος της  Μονής που με την συμμετοχή των χωριανών  και όσων άλλων επιθυμούν να συμμετάσχουν στολίζει το χωριό.

Θα στολιστεί δέντρο αλλά και πλατείες και δρόμοι.

 

Στις Κορφές

Αύριο Κυριακή στις 6 τα  απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Κορφών  θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού.

Θα προηγηθεί ο στολισμός του δέντρου και της  πλατείας και οι διοργανωτές καλούν όλους να συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο χωριό.

 

Αύριο στη Ροδιά

Μια μεγάλη γιορτή με ανοικτή πρόσκληση προετοιμάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδιάς , για μικρούς και μεγάλους αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας την Κυριακή 3/12/2023 και ώρα 7:00 μ.μ..
Πάρτε το στολιδάκι σας και ελάτε να στολίσουμε το δέντρο μας και να γράψετε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη!
Τρία τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα δώρο τα Χριστούγεννα!
Μαζί μας θα είναι και οι δασκάλες του Νηπιαγωγείου μας,
κα Άρτεμη, Κα Φαίη και Κα Ξανθούλα οι οποίες έχουν ετοιμάσει πολύ όμορφες δράσεις για τα παιδιά!
Σας περιμένουμε στην αίθουσα του συλλόγου μας που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού μας!

 

  • Η κεντρική φωτογραφία είναι από την περσυνή φωταγώγηση στην Τύλισο

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ