Κοσμοσυρροή για το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά – "Είσαι παντού" τραγουδούν οι θαυμαστές του

Petite Perle 300×250

Η σορός του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη. Συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές του μεταβαίνουν στη συμπρωτεύουσα για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή.

Οταν η σορός έφτασε στον Ιερό Ναό, οι παρευρισκόμενοι την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και τα τραγούδια του. Παράλληλα, όλοι άρχισαν να φωνάζουν «Αθάνατος» και τη χαρακτηριστική φράση ενός εκ των πιο γνωστών τραγουδιών του «Είσαι παντού».

Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά

Μια λαοθάλασσα συρρέει από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου στις 12.30 το μεσημέρι, μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή.

Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά

Με δάκρυα στα μάτια και λευκά λουλούδια, ο κόσμος αποχαιρετά τον «δικό» του Βασίλη.

Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «αθάνατος Βασιλάρα!», o κόσμος που περίμενε υπομονετικά, με λουλούδια στα χέρια από τις 8 το πρωί, υποδέχτηκε τη σορό του Βασίλη Καρρά.

Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα

Λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου, αποφασίστηκε να παραταθεί το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη, του «άρχοντα» Βασίλη, από όλη την Ελλάδα

Επίσης, πολύ κόσμος αναμένεται να φτάσει στην Αγία Σοφία για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Με πληροφορίες από skai.gr και Ethnos.gr

 

Χωρίς Κατηγορία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ