Συναντήσεις του προέδρου της Τυλίσου με τους αντιπεφερειάρχες Ν.Συριγωνάκη και Σ.Τζεδάκη

Ο Μανώλης Βασιλάκης έθεσε θέματα οδικής ασφάλειας και πρωτογενή τομέα και υπήρξε δέσμευση για άμεσες παρεμβάσεις

Petite Perle 300×250

Τα θέματα της οδικής ασφάλειας αλλά και του πρωτογενή τομέα που απασχολούν τους κατοίκους της Τυλίσου έθεσε στους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Μανώλη Βασιλάκη.

Ο πρόεδρος που ασχολείται συστηματικά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα ζητήματα της περιοχής από την ανάληψη των καθηκόντων του συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη με τον οποίο συζήτησαν σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων ζητήματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της οδικής ασφαλείας του επαρχιακού δικτύου (τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμοί κλπ). Ο κ. Συριγωνάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του προέδρου και δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας στο επαρχιακό δίκτυο γύρω από την Τύλισο.

Επίσης ο Μανώλης Βασιλάκης συναντήθηκε και με το αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Σταύρο Τζεδάκη όπου συζήτησαν θέματα γύρω από την προετοιμασία ενόψει της νέας  ελαιοκομικής  περιόδου και κυρίως για την έγκαιρη και ορθή υλοποίηση του προγράμματος της δακοκτονίας.

Ο πρόεδρος δήλωσε ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν στις συναντήσεις και ευχαρίστησε τόσο τον κ.Συριγωνάκη όσο και τον κ.Τζεδάκη για την θετική τους διάθεση.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ