Νέος προϊστάμενος Αστικού Πρασίνου ο Παύλος Μαυρικάκης

Ο γνωστός γεωπόνος αναβαθμίζεται με απόφαση του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα

Petite Perle 300×250

Σε προϊστάμενο του Τμήματος Αστικού Πρασίνου της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου αναβαθμίστηκε με σημερινή απόφαση του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, ο γεωπόνος Παύλος Μαυρικάκης.
Οι αρμοδιότητες του προϊσταμένου της αναφερόμενης υπηρεσιακής μονάδας ορίζονται από τον ΟΕΥ του Δήμου Μαλεβιζίου. Με την απόφαση αυτή, του ανατίθενται επιπλέον αρμοδιότητες από αυτές που είχε μέχρι σήμερα υπηρετώντας στο τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας περί μέριμνας αδέσποτων ζώων (περισυλλογή, δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων κλπ).
Δείτε εδώ την σχετική απόφαση του δημάρχου που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο εξαιρετικός επιστήμονας, με το πάθος που τον διακρίνει για την δουλειά του, έχει επιδείξει πλούσιο έργο με κυρίαρχο την μεγάλη προσπάθεια για να περιοριστεί η προσβολή από το σκαθάρι της μουριάς, αλλά και η προστασία από τις πευκόκαμπιες, ενώ ως μοναδικός γεωπόνος στο τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης έχει την ευθύνης συνολικά των αγροτικών ζητημάτων του δήμου.


Ο ίδιος μάλιστα παρακολουθεί και το πρόγραμμα δακοκτονίας ενώ προχωρεί και ο ίδιος στην τοποθέτηση δειγματοληπτικά δακοπαγίδων για την προστασία της ελαιοκαλλιέργειας.
Ο κ. Μαυρικάκης μάλιστα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ