Αμμουδάρα: Εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητα σε έναν 90χρονο πολίτη που αναγκάστηκε να παρκάρει σε θέση αναπήρων

Εδώ και αρκετές ημέρες ένας 90χρονος οδηγός,  καλοστεκούμενος,  που κυκλοφορεί νομίμως στους δρόμους και ανανεώνει το δίπλωμα οδήγησης που κατέχει, αντιμετωπίζει ένα θέμα.

Δεν μπορεί να προσεγγίσει τον χώρο στον οποίο διαμένει διότι εκτελούνται έργα σε παρακείμενο χώρο.

Για το λόγο αυτό όπως αναφέρει συγγενικό του πρόσωπο που επικοινώνησε με τη Φωνή του Μαλεβιζίου, αναγκάστηκε να παρκάρει σε θέση αναπήρων για να πάει στο σπίτι του.

Τον έγραψαν όμως οι άνδρες του Α.Τ Μαλεβιζίου και του αφαίρεσαν τις πινακίδες.

Όταν ο ίδιος επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα για να εξηγήσει τι συμβαίνει του αφαιρέθηκε και το δίπλωμα.

Σαφώς και η στάθμευση σε θέση αναπήρων συνιστά παράβαση,  όμως ο χώρος στάθμευσης χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας της συνθήκης που έχει διαμορφωθεί μπροστά από τον χώρο του και μιλάμε έναν παραβάτη 90χρονών ο οποίος αυτή τη στιγμή χωρίς δίπλωμα δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, να αγοράσει τα τρόφιμα και τα φάρμακα του, σημειώνει το συγγενικό του πρόσωπο.

« Αυτή τη στιγμή η  Αμμουδάρα δεν έχει ακόμα κίνηση και πρόκειται για μια περιοχή που συμβαίνουν τόσα. Είναι δυνατόν με τέτοιο ανάλγητο τρόπο και χωρίς καμία ευαισθησία να αντιμετωπίζεται ένας υπερήλικας που ακόμα και λόγο ηλικίας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χώρο στάθμευσης;» αναρωτήθηκε ο αναγνώστης που επικοινώνησε με την Φωνή του Μαλεβιζίου και συμπλήρωσε: «  Σαφώς και όταν κόβεται μια κλήση για παράβαση η αστυνομία δεν γνωρίζει τον οδηγό.  Όμως όταν έρχεται μπροστά σου ένας άνθρωπος 90 ετών δεν πρέπει να σκεφτείς αν και η αφαίρεση του διπλώματος του κάνει αυτή τη στιγμή ένα γενικότερο πρόβλημα στη ζωή του, αν τον αποκλείει από τις δραστηριότητές του, αν μπορεί να μετακινηθεί αλλιώς για να αγοράσει τα φάρμακά του; Αν τον αποκλείεις τελικά από την ίδια τη ζωή; »  

Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να γίνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση πλέον αλλά αν υπάρχει μια τέτοια πιθανότατα ίσως θα μπορούσε να επαναξεταστεί η συγκεκριμένη υπόθεση .

KALLERGIS
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ