Πλησιάζοντας, περίπου τις 55.000 επισκέψεις, ολοκληρώθηκε η έκθεση με τίτλο:«Ένα βλέμμα που σας λέει ότι όσα έχετε ακούσει για την ζωγραφική είναι αλήθεια», από την συλλογή του Σωτήρη Φέλιου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου – Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου.
Η έκθεση,σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία»,παρουσίασε 44 έργα ζωγραφικής, που έχουν δημιουργηθεί από το 2000 και έπειτα, από 32 καλλιτέχνες, ξετυλίγοντας το νήμα της πορείας της σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής και τράβηξε τα βλέμματα Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση εδώ: https://heraklionartgallery.gr/exhibitions/alook-thesotirisfelioscollection/
Δείτε το ντοκιμαντέρ από την προετοιμασία, την συνέντευξη τύπου και τα εγκαίνια της έκθεσης εδώ: https://youtu.be/MLwcNwDzWxs
Συντελεστές Έκθεσης:
Διοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου
Δήμαρχος Ηρακλείου: Βασίλης Λαμπρινός
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: Αριστέα Τ. Πλεύρη
Σύμβουλοι επιμέλειας έκθεσης: Δώρα Βασιλάκου, Δάφνη Πολίτη
Γενική επιμέλεια – Συντονισμός έργου για τον Δήμο Ηρακλείου: Μαριάννα Γιαλύτη


