Σοβαρός και αποφασισμένος παρουσιάστηκε στο Γάζι ο Ηρόδοτος και επικράτησε του Αλμυρού με 0-2 αυξάνοντας τη διαφορά στο +6 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που αγωνίζονται αύριο το απόγευμα.
Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, με τους δύο αντιπάλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη ρισκάρουν στο εικοσάλεπτο όπου είχαμε ένα σουτ του Κόκκινου που απέκρουσε ο Τζελέπης.
Στο 23΄ απευθείας φάουλ του Κοιλιάρα έδιωξε καλά τοποθετημένος ο Γαλανάκης, ενώ στο 30΄ από κόρνερ του Ψαρρά ο Κανδηλάκης ξεμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.




Στο 33΄ από καταπληκτική μπαλιά του Κόκκινου ο Κουτάντος έφυγε γρήγορα μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Τζελέπης και στην αντεπίθεση ο Ηρόδοτος πήρε το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με φοβερό σουτ του Μπαρδάκη που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Γαλανάκη.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Τουγλής σέντραρε από δεξιά, ο Κουτάντος έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε δυνατά συρτά κοντά στα δοκάρια Τζελέπη άουτ.
Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος ήταν ανώτερος και έφτασε στο 0-2 στο 61΄ με φοβερό σουτ του Γιάννη Κοιλιάρα που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Γαλανάκη.
Λίγο πριν το φινάλε του παιγνιδιού ο Χαρίτος που ήταν από τους κορυφαίους του Ηροδότου είδε εκτός θέσης το Γαλανάκη αλλά το σουτ που έκανε δε βρήκε στόχο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΛΜΥΡΟΣ: Γαλανάκης, Παπουτσιδάκης (68΄΄ Ζερβός), Τουγλής, Σαρρής, Φραγκούλης, Σκούφος (83΄ Δεσύπρης), Απλαδάς (68΄Λογοθέτης), Μπέρκης (54΄ Ανδρεαδάκης), Παντερής (68΄Βεληβασάκης), Κουτάντος, Κόκκινος
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Τζελέπης, Καργιωτάκης, Τσαμαντιώτης, Κανδηλάκης, Χαρίτος, Ψαρράς, Λουμπάκης, Μπαρδάκης, Κοιλιάρας (71΄ Γιαννικάκης), Λίτσκας, Χίντρι











