Ν.Κορέα: Παρουσίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό στον ουρανό

Τελευταία Ενημέρωση:

Εκατοντάδες drones φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό στη Νότια Κορέα καλώντας τους πολίτες να πλένουν τα χέρια τους και να τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους ως μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Καθώς η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της Ασίας βρίσκεται ήδη από τα μέσα Μαϊού αντιμέτωπη μ’ ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων από τον φονικό κορωνοϊό, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών της Νότιας Κορέας οργάνωσε το δεκάλεπτο εντυπωσιακό σόου πάνω από τον ποταμό Χαν στη Σεούλ με τα 300 drone να μεταδίδουν μηνύματα για τα μέτρα προστασίας.

Τα drone σχημάτισαν μεταξύ άλλων την εικόνα μιας λευκής μάσκας προσώπου με κόκκινους κύκλους να συμβολίζουν τον κορωνοϊό, που έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο σχεδόν 300 ανθρώπων στη Νότια Κορέα. «Φορέστε μάσκα, τηρείτε κοινωνικές αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας» ήταν μερικά από τα μηνύματα καθώς και ένα ευχαριστήριο για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της μάχης κατά της Covid-19.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...