Σπέτσες: Δολοφονία 26χρονου – Γιος καθηγητή του Πολυτεχνείου ο 22χρονος ύποπτος

Η οικογένεια του θύματος είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στις Σπέτσες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του δράστη

Ένας 22χρονος, γιος καθηγητή του Πολυτεχνείου, συνελήφθη από την Αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας ενός 26χρονου στις Σπέτσες. Ο 26χρονος είχε βρεθεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βαριά τραυματισμένος δίπλα στη μηχανή του και έτσι υπήρξε τις πρώτες ώρες η εκτίμηση ότι μπορεί να πρόκειται για τροχαίο.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετική. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και εξέπνευσε. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ο νεαρός είχε τραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι το θύμα τσακώθηκε με 22χρονο λίγη ώρα πριν βρεθεί τραυματισμένο δίπλα στη μηχανή του.

Ο 22χρονος λογομάχησε με τον 26χρονο και τότε ο πρώτος κυνήγησε το θύμα και το μαχαίρωσε. Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 22χρονος μπορεί να είχε πάνω του και πιστόλι, που τελικά δεν χρησιμοποίησε.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η οικογένεια του θύματος είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στις Σπέτσες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του δράστη.

ΕΘΝΟΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ