Άμεση λύση δίνει ο Μιχάλης Αλμπαντάκης για τα απορρίμματα στους “έξυπνους” κάδους στο Γάζι (video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, Μιχάλη Αλμπαντάκη, στη διαμαρτυρία πολίτη για τα σκουπίδια που βρίσκονται εκτός των “έξυπνων” κάδων στην πλατεία που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου.

Ο κ. Αλμπαντάκης σε δηλώσεις του στη “Φωνή του Μαλεβιζίου” αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες θα καθαριστεί και θα απολυμανθεί ο χώρος γύρω από τους κάδους, ενώ ανέφερε ότι άμεσα θα τοποθετηθεί ένα σετ από νέους “έξυπνους” κάδους, δίπλα στους ήδη υπάρχοντες και ένα σετ από κοινούς κάδους, έτσι ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες εικόνες, αλλά και για την διασφάλιση της δηµόσιας υγείας των πολιτών.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης στη “Φωνή του Μαλεβιζίου”, παρατηρεί ότι οι κάδοι είναι άδειοι και παρόλα αυτά τα απορρίμματα είναι σωριασμένα εκτός και με αφορμή αυτό το γεγονός απευθύνει για μία ακόμη φορά έκκληση στους πολίτες να πετούν τα απορρίμματά τους μέσα στους κάδους, τηρώντας την καθαριότητα στο σημείο και διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...