Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Τη νίκησε και την αφήνει εκτός Ευρώπης

Petite Perle 300×250

Η Έβερτον επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

premier-ligk-everton-mantsester-gioynaitent-1-0-ti-nikise-kai-tin-afinei-ektos-eyropis-561803584

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Έβερτον για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και η Γιουνάιτεντ για να παραμένει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τους 28 βαθμούς. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 51 και εξακολουθούν να βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 12ο λεπτό όταν ο Ράσφορντ έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φερνάντες με τον Πίκφορντ να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Κόντρα στη ροή του ματς η Έβερτον άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Γκόρντον έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Μαγκουάιρ και κατέληξε στα δίχτυα. Από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ, η Γιουνάιτεντ έδειχνε χαμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι δε μπορούσαν να απειλήσουν. Την ίδια στιγμή, η Έβερτον έχασε δύο ακόμη ευκαιρία με τον Κιν και τον Ριτσάρλισον πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έψαξε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να απειλήσει έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας έναντι της Έβερτον.

Ο Πογκμπά σούταρε στο 81ο λεπτό αλλά ο Πίκφορντ ήταν σε ετοιμότητα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από μία σέντρα και σούταρε με τον Άγγλο τερματοφύλακα να κάνει μία σπουδαία απόκρουση.

Έβερτον (Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Μικολένκο, Κιν, Γκόντφρεϊ, Κόουλμαν, Ιβόμπι, Άλαν, Ντελφ (84′ Ντουκουρέ), Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71′ Γκρέι), Γκόρντον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπιζάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ (36′ Πογκμπά), Μάτιτς (64′ Μάτα), Ράσφορντ (64′ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο, Ρονάλντο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ