«Ήσουν πολύ όμορφη για να σε ληστέψω»: Τύπος έκλεψε κοπέλα και μετά της ζήτησε να βγουν ραντεβού!

Petite Perle 300×250

Μία νεαρή Αμερικανίδα έπεσε θύμα ληστείας έξω από το σπίτι της, με τον κλέφτη να την αναγκάζει να τον κάνει φίλο στο Facebook και εν συνεχεία να τη φλερτάρει.

Όταν η Amber Beraun βγήκε από το σπίτι της για να τσεκάρει αν είχε τίποτα στο γραμματοκιβώτιό της στις 8 Μαΐου, δεν περίμενε ότι θα έπεφτε θύμα κλοπής!

Η νεαρή από την Ιντιανάπολις είδε έναν άγνωστο να την προσεγγίζει και να βγάζει όπλο, προτού της πει να μπουν στο σπίτι μαζί.

Η κοπέλα αρνήθηκε ωστόσο δεν απέφυγε να του δώσει 100$ που είχε πάνω της.

Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα, καθώς ο ληστής την ανάγκασε να τον εντοπίσει στο Facebook και να του κάνει αίτημα φιλίας!

Λίγες ημέρες αργότερα, ο άντρας ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα και να φλερτάρει το θύμα του, λέγοντας στην Amber πως «ξέρεις πως θα σε ξεπληρώσω για τη ληστεία. Είναι πολύ άσχημος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον αλλά ήσουν πολύ όμορφη για να σε ληστέψω».

Η κοπέλα αποκρίθηκε πως «σε πιστεύω, φαίνεσαι γλυκός, τα πράγματα γίνονται δύσκολα μερικές φορές», ωστόσο στη συνέχεια το… ξέκοψε στον κλέφτη λέγοντάς του πως έχει σύντροφο.

Εντέλει, ο ληστής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν καταβολής εγγύησης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ