Εκλογές Μαλεβίζι: Η μια επανακαταμέτρηση  συμπαρέσυρε την άλλη

Ζητήθηκαν επί του συνόλου των εκλογικών τμημάτων από  υποψήφιους του Δημάρχου

Petite Perle 300×250

 

 

Δεν έχει λήξει η αγωνία για όλους τους υποψήφιους της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» αφού μετά τις επανακαταμετρήσεις που ζητήθηκαν αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρχει μια πρώτη εικόνα που θα καθορίσει αν θα γίνουν ενστάσεις ή όχι.

Η επανακαταμέτρηση ζητήθηκε από τους υποψήφιους του κεντρικού ψηφοδελτίου που έχουν λίγες διαφορές σταυρών μεταξύ τους και φλερτάρουν με το νούμερο 13, την τελευταία έδρα δηλαδή του Γαζίου, που μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, την καταλαμβάνει ο Μιχάλης Αλμπαντάκης με 672 σταυρούς.

Στην 14η  θέση είναι ο Μενέλαος Σκουλούδης, με 658 σταυρούς, στην 15η θέση ο Γιάννης Βελιβασάκης με 648, και στην 16η θέση ο Δημήτρης Κουτάντος με 642.

Επανακαταμέτρηση ζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά από τον κ. Κουτάντο και εκ των πραγμάτων ακολούθησαν από τους κ.κ Αλμπαντάκη και  Σκουλούδη.

Αυτός που δεν μπήκε καθόλου σε αυτή τη διαδικασία είναι ο Γιάννης Βελιβασάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η επανακαταμέτρηση ζητήθηκε επί του συνόλου των τμημάτων ενώ έχει ζητήσει και η κα. Τριγώνη που βρίσκεται στην 31η θέση με 415 σταυρούς.

Μέχρι και πριν λίγη ώρα η επανακαταμέτρηση  για τον Δήμο Μαλεβιζίου δεν είχε ξεκινήσει. Δε είναι γνωστό αν αυτό θα γίνει σήμερα καθώς η αρχή της διαδικασίας  έχει γίνει με Περιφέρεια Κρήτης και τον  Δήμο Ηρακλείου.

 

Εκλογές Μαλεβίζι 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ