Απολογείται ο δράστης του φόνου του 79χρονου στις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Απολογείται αυτή την ώρα στον ανακριτή σήμερα ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας του 79χρονου στις Μοίρες, μετά την προθεσμία που έλαβε την Παρασκευή. Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου έφθασε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και έχοντας καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα. Στο χώρο βρίσκονται αρκετοί συγγενείς του θύματος.

Την Παρασκευή του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Να θυμίσουμε πως σκότωσε τον 79χρονο σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του χωρίς λόγο και αφορμή ενώ τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγο του ηλικιωμένου.

Την ώρα του φόνου είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι όπως ανέφερε ο δικηγόρος του δεν είχε καταλάβει καν τι έκανε. Συνειδητοποίησε την πράξη του όταν πήγε να τον συλλάβουν και ζήτησε συγνώμη λέγοντας πως αν είχε καταλάβει τι έκανε θα είχε αυτοκτονήσει. Να σημειώσουμε πως ο δράστης είχε χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού ενώ η επιθετική συμπεριφορά του λόγω ποτού ήταν γενικότερα γνωστή

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ