Σπουδαίο διπλό κορυφής για Δαμάστα στην Χερσόνησο!

Petite Perle 300×250

Απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή της, η Δαμάστα πήρε μια δίκαιη νίκη με 1-2 στην έδρα της Χερσονήσου, δημιουργώντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ο Μανόλης Φρουδάκης είχε στη διάθεσή του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τους Μπιμπίρη και Αποστολάκη να αγωνίζονται στην βασική 11αδα και να έχουν θετικότατη παρουσία ενώ ως αλλαγή μπήκε στο ματς στο β' ημίχρονο και ο Γιαλιτάκης.
Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού προέδρου Νικόλαου Κιουπάκη ενώ η Δαμάστα αγωνίστηκε με μαύρα περιβαχιόνια. Μάλιστα, η ομάδα είχε στην κερκίδα και πολλούς φίλους της που πήγαν ως τη Χερσόνησο για να την υποστηρίξουν.

Η Δαμάστα επέβαλε το ρυθμό της από το α' ημίχρονο και είχε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί με Μαρκάκη, Βερούσι, Αποστολάκη και Γεωργαλά ενώ η Χερσόνησος απείλησε με ένα φάουλ του Σκιούτι που έδιωξε δύσκολα στη γωνία του ο Μαργαρίτης. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου, με την Δαμάστα να αναζητά με υπομονή το γκολ στην επανάληψη. Το γκολ τελικά το βρήκε στο 55' με προβολή του Βερούσι και όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια. Στο 61' ο Τζουβάρας είχε τεράστια ευκαιρία για γκολ και στο 68' ήρθε και το 0-2 με τον Μαρκάκη να πλασάρει σε κενή εστία μετά από ιδανική αντεπίθεση και ασίστ του Κλαπάκη. Στα επόμενα λεπτά χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες με Κλαπάκη, Τζουβάρα και Γιαλιτάκη, με τον τερματοφύλακα Χύσα να είναι ο κορυφαίος της Χερσονήσου. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 86' με απευθείας φάουλ του Ταμπάκη, με το 1-2 να μην αγχώνει τη Δαμάστα και με την εμπειρία της να διαφυλάσσει το υπέρ της σκορ.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Χύσα, Συντιχάκης, Χαραλαμπάκης, Μουρατλάρι, Αργυράκης (46΄λ.τ. Βασιλειάδης), Αριστεινίδης, Μουντράκης (53' Καργιωτάκης), Μαραβελάκης, Ταμπάκης, Σκιούτι, Μαχαίρας

ΔΑΜΑΣΤΑ: Μαργαρίτης, Χαλκιαδάκης, Αποστολάκης, Μπιμπίρης, Γενιτσαρίδης, Μανουσάκης (46' Απλαδάς), Τζουβάρας, Βερούσι, Ντίνος (57' Κλαπάκης), Γεωργαλάς, Μαρκάκης (76' Γιαλιτάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ