Σήμερα αποχαιρετούν τον Μανόλη Φουστανάκη

Petite Perle 300×250

Σήμερα στις 11 το πρωί στον Άγιο Νεκτάριο Καλλιθέας (κοντά στη ΒΙ.ΠΕ), όλοι θα «αποχαιρετήσουν» τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, που έφυγε χθες από τη ζωή στα 60 του χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ –ΟΦΗ:  «Ο Μανόλης Φουστανάκης υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής με ήθος και αγνή αγάπη για τον ΟΦΗ μας. Όμως και σαν μέλος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ, ξεχώρισε με τη δράση του.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κουράγιο.
Συλλυπητήρια στο διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ (το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα είναι σύσσωμο σήμερα στο "τελευταίο αντίο"), για την απώλεια τους».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμη ο Ηρόδοτος   και οι παλαίμαχοι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, η ΕΠΣ Ηρακλείου, ομάδες και παλαίμαχοι από ολόκληρη την Κρήτη.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Φουστανάκη, στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Ηρακλείου. Η προσφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους του ΔΣ των παλαιμάχων του ΟΦΗ ήταν σημαντική και δεν θα ξεχαστεί». Η ΕΠΣΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως αντιπροσωπεία της θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλλεί σήμερα.

φωτογραφία: candiadoc

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ