Σταθερές οι τιμές της βενζίνης -Άντεξε η ελληνική αγορά καυσίμων

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Σταθερές παρέμειναν και την Τετάρτη οι τιμές της βενζίνης και των λοιπών καυσίμων κίνησης, παρά τους φόβους για αυξήσεις λόγω της κρίσης στον Περσικό Κόλπο.

Την εκρηκτική άνοδο στην τιμή του πετρελαίου της Δευτέρας -μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας, ακολούθησε μια πτωτική τάση και τελικά το κόστος της βενζίνης δεν επηρεάστηκε σημαντικά.

Σύμφωνα με το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμής της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων (πανελλαδικά) κυμάνθηκε στο 1,592 ευρώ ανά λίτρο. Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 100 οκτανίων «έκλεισε» στο 1,815 ευρώ, ενώ το πετρέλαιο κίνησης (diesel) κυμάνθηκε στο 1,377 ευρώ ανά λίτρο.

Πρόκειται για πολύ μικρές διακυμάνσεις από τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης όπως καταγράφηκαν στο δελτίο τιμών καυσίμων της Τετάρτης.

Στο ζήτημα των τιμών της βενζίνης αναφέρθηκε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης, προαναγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στοχεύει στη μείωση του φόρου στα καύσιμα.Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...