Ανέμελες στιγμές για Λευτέρη Σουλτάτο και Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του συζύγου της με μαγιό και μας έδειξε πως είναι το σώμα του.

Η Βάσω Λασκαράκη με το που τελείωσε τα γυρίσματα για τη σειρά «Έρωτας Μετά» στην οποία πρωταγωνιστούσε, πήρε το πρώτο καράβι με το σύζυγό της και ταξίδεψαν στην Κρήτη, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του Λευτέρη Σουλτάτου, στη οποία φοράει μόνο το μαγιό του.

My blue valentine», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Βάσω Λασκαράκη.

Όταν δεν κάνουν μπάνιο και φωτογραφίζονται με τα μαγιό τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη. Θα πάθετε πλάκα με τον απίστευτο κήπο τους. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ