Περιοδεία «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαλεβιζίου σε «Σκλαβενίτη» στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Περιοδεία στο κατάστημα «Σκλαβενίτης» στην περιοχή της Αμμουδάρας πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης η Αιμιλία Μαγκαναράκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, ο Μανώλης Γιαννακουδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου και ο Λευτέρης Βογιατζής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου.

Στην περιοδεία οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνομίλησαν με εργαζόμενους του καταστήματος, τόσο για τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, όσο και για τις γενικότερες εξελίξεις. Φυσικά από την συζήτηση δεν έλειψε το τελευταίο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Ο Δημόκριτος Σαλούστρος επεσήμανε ότι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που μέσα από σωματεία και μαζικούς φορείς πάλεψαν και παλεύουν να μην εφαρμοστούν οι 13 ώρες δουλειάς και να μην δουλεύουν τις Κυριακές τα εμπορικά καταστήματα και οι αποθήκες. Παλεύουν για την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών και συγκρούονται με τις δυνάμεις που υποστηρίζουν ότι για να υπάρξει μια πιθανότητα να πάρουν οι εργαζόμενοι ψίχουλα, πρέπει να αποδεχτούν ότι αυτή περνάει υποχρεωτικά από την αύξηση της κερδοφορίας των λίγων. Τέτοιες είναι και οι βασικές δυνάμεις που στελεχώνουν τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, σε Δήμους και Περιφέρεια. Δυνάμεις που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, την δουλειά τις Κυριακές και οι οποίες μάλιστα, μάταια προσπάθησαν την προηγούμενη εβδομάδα να βάλουν εμπόδια στην απεργία κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Τέλος, οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισαν πως η ψήφος και σε αυτές τις εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική και να καθορίσει πόσοι περισσότεροι θα είναι αυτοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εμποροϋπαλλήλων, στο Περιφερειακό και τα δημοτικά Συμβούλια. Γι' αυτό κάλεσαν τους εργαζόμενους, στις 8 Οκτώβρη, να αξιοποιήσουν την ίδια τους την ζωή, την ίδια τους την πείρα ως κριτήριο ψήφου.

 

Λαϊκή Συσπείρωση - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ